ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Hasan Karacalar İlkokulu

Nis

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla Ramazan kolileri hazırlanıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Mrt

okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı yapıldı.

CUMHURİYET BAYRAMI

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin  deprem anında nasıl davranmalarını ve ne gibi önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta “çök,kapan,tutun”  uygulaması gerçekleştirildi.  Sonra da “Okul Tahliye Planı”doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı.  Toplanma alanlarında bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

VELİ SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİKLERİ

Ağu

Yaz okulu sınıfta farklı nedenlerle pasif kalabilen çocuklarımızın tüm yanları ve yaratıcılıklarıyla aktifleşerek kendilerini daha iyi tanıyabildikleri ve gerçekleştirebildikleri eğlence ve oyun ağırlıklı bir kurstur.

Ağu

SİVRİHİSAR'DA BİR İLK!

Öğrenci mutluluğu ve güvenliği ön planda tutulan okulumuzda oluşabilecek tüm yaralanmalrı önleyebilmek adına okulumuz anasınıfı da dahil tüm kapıların kolları yenilendi ve tüm sınıf kapılarına kapı güvenlik sistemi takıldı.

23 Nisan okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuzda gerçekleştirildi.